Η Arkas Line ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1996 ως η πρώτη γραμμή μεταφοράς container υπό τουρκική σημαία, αρχικά επονομαζόμενη "EMES Shipping and Transport SA". Σήμερα η "Arkas Line" καταλαμβάνει την 27η θέση παγκοσμίως με ένα στόλο 46 πλοίων container ανταποκρινόμενη στις εισαγωγικές και εξαγωγικές ανάγκες μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς.

Ιστοσελίδα

H Yang Ming, είναι μια εταιρεία θαλασσίων μεταφορών με έδρα την Ταϊβάν και χρονολογία ίδρυσης το 1972. Σήμερα καταλαμβάνει την 14η θέση παγκοσμίως με ένα στόλο 89 πλοίων και χωρητικότητα 410000 TEUs. Η "Yang Ming" έχει πάντα σαν κορυφαία προτεραιότητα να προσφέρει υψηλής ποιότητας «Ακριβής, Γρήγορη, Αξιόπιστη και Οικονομική» υπηρεσία σε κάθε πελάτη μας για ολο τον κόσμο.

Ιστοσελίδα

Η DAL Deutsche Afrika-Linien είναι η πλέον αξιοσέβαστη ιδιωτική ναυτιλιακή γραμμή η οποία εστιάζει στη Νότια Αφρική και την Μαδαγασκάρη. Η DAL συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες με τον μοντέρνο τρόπο σκέψης και υπερηφανεύεται για τις υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας υπηρεσίες που προσφέρει σε όλους της τους πελάτες.

Ιστοσελίδα