Ο Όμιλος Arkas Hellas, μέλος της Arkas Holding, ιδρύθηκε στον Πειραιά τον Αύγουστο του 1999. Συμπληρώνοντας 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, κατάφερε να εξασφαλίσει την αντιπροσώπευση πολλών και σημαντικών ναυτιλιακών γραμμών.

Ως το μοναδικό πολυπρακτορείο στην Ελλάδα, με στρατηγική τοποθέτηση των γραφείων μας στα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, έχουμε καθιερωθεί ως συνώνυμο της ποιότητας στη διεθνή μεταφορά συνδυάζοντας ασφάλεια, αξιοπιστία και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

H Arkas Hellas, έλαβε το Πρότυπο Ποιότητας FONASBA (Quality Standard Accreditation) από τη Διεθνή Ομοσπονδία Εθνικών Ναυλομεσιτών και Πρακτόρων. Το Πρότυπο Ποιότητας αποδίδεται αποκλειστικά στους πράκτορες, μέλη των εθνικών ενώσεων της FONASBA που πληρούν συγκεκριμένα αυστηρά κριτήρια και προϋποθέσεις, σχετικά με την οικονομική τους κατάσταση, την οργανωτική δομή τους και την κατάρτιση του Ανθρώπινου Δυναμικού της.

Εκπροσωπώντας τις γραμμές Arkas Line, DAL και EMES Feedering, έχουμε γίνει ειδικοί στο κλάδο της ναυτιλίας προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε λιμάνια της Άπω Ανατολής, Μεσογείου, Μαύρης Θάλασσας, Δυτικής και Νότιας Αφρικής.

Η Arkas Line ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1996 ως η πρώτη γραμμή μεταφοράς Container, αρχικά επονομαζόμενη "EMES Shipping and Transport SA". Σήμερα η "Arkas Line" συμπεριλαμβάνεται μέσα στις 30 θέσεις παγκοσμίως, ανταποκρινόμενη στις εισαγωγικές και εξαγωγικές ανάγκες μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς.
www.arkasline.com.tr

Η DAL (Deutsche Afrika-Linien) είναι η πλέον αξιοσέβαστη ιδιωτική ναυτιλιακή γραμμή η οποία εστιάζει στη Νότια Αφρική και την Μαδαγασκάρη.
Συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες με τον μοντέρνο τρόπο σκέψης και υπερηφανεύεται για τις υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας υπηρεσίες που προσφέρει σε όλους της τους πελάτες.
www.dal.biz

Η EMES Feedering ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό να παρέχει ένα πιο αποτελεσματικό δίκτυο υπηρεσιών μεταξύ λιμένων hub. Διασφαλίζουμε την ασφαλή και ταχεία μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων μεταξύ λιμένων.
www.emesfeedering.com.