Η Arkas Hellas, μέλος της Arkas Holding, ιδρύθηκε στον Πειραιά τον Αύγουστο του 1999. Με στρατηγική τοποθέτηση των γραφείων μας δίπλα στα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας, σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη, έχουμε καθιερωθεί ως συνώνυμο της ποιότητας στη διεθνή μεταφορά συνδυάζοντας ασφάλεια και αξιοπιστία.

Με γνώμονα την τεχνογνωσία ενός πολυεθνικού οργανισμού και το εύρος των εκπροσωπήσεων διεθνών τακτικών γραμμών, συνδυάζουμε την κάλυψη των αναγκών με την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Εκπροσωπώντας τις γραμμές Arkas Line, έχουμε γίνει ειδικοί στο κλάδο της ναυτιλίας προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε λιμάνια της Άπω Ανατολής, Μεσογείου, Μαύρης Θάλασσας, Δυτικής και Νότιας Αφρικής.

Η Arkas Line ιδρύθηκε το 1996 ως η πρώτη γραμμή μεταφοράς Container, προσφέρει υπηρεσίες στη Μεσόγειο, Μαύρη Θάλασσα, Βόρεια και Δυτική Αφρική www.arkasline.com.tr

Επιπρόσθετα μέσω της εκπροσώπησης της EMES Feedering, ξεχωρίζουμε στον τομέα των feeder υπηρεσιών, προσφέροντας μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων όλων των γραμμών σε λιμάνια της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας www.emesfeedering.com

Ενώ, προσφέρουμε παράλληλα υπηρεσίες πρακτόρευσης πλοίων (husbandry) σε 24ωρη βάση όλο τον χρόνο, τόσο στα πλοία διεθνών γραμμών που εκπροσωπούμε, όσο και σε πλοία άλλων ναυτιλιακών γραμμών.